Bridgestone RS 10 F Racing Street

  RS 10 F Racing Street
  Bridgestone  RS 10 F Racing Street
  Bridgestone

  Bridgestone RS10 Racing Street

  Tem de weg én het circuit met deze ultra-high-performance sportradiaalbanden

  Kenmerken

  Verleg uw grenzen
  De nieuwe Battlax RS10 is geperfectioneerd in het heetst van de MotoGP™-strijd en aangepast voor straatgebruik. Deze band geeft u het vertrouwen dat u nodig heeft om alles uit uw motor te halen dat er in zit.

  Ultime sportprestaties
  De nieuwe compounds van de Battlax RS10 en het nieuw ontwikkelde profiel staan garant voor een optimale stabiliteit tijdens het remmen, een uiterste nauwkeurige koersvastheid en een perfecte stuurrespons.

  Inspirerende handling
  Geniet maximaal van bochtige wegen en de G-krachten op het circuit dankzij het stabiele aanremmen voor- en het sneller uitaccelereren van- elke bocht.*

  Grip, grip en nog meer grip
  De verbeterde grip van de voor- en achterband* staat garant voor een grote mate van stabiliteit bij hoge snelheden en een betere controle voor snellere rondetijden en meer sensatie op het circuit.

  Geoptimaliseerde prestaties op droog wegdek
  De aanzienlijk verbeterde* remvertraging, acceleratie en handling op een droog wegdek stellen u in staat de grenzen op te zoeken van uzelf en van uw motorfiets.

  • Bijbehorende motoren

  € 118,00

  beschikbaar
  Prijzen zijn inclusief BTW en levering binnen Nederland
  Gratis levering*
  2 - 5 werkdagen levertijd**
  30 dagen retourbeleid
  Meer dan 1.000 montagepartners
  *Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
  **Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.