Bridgestone TH01 F

  TH01 F
  Bridgestone  TH01 F
  Bridgestone

  De eerste BATTLAX radiaalband voor zware scooters. Verbeterde prestaties in diverse situaties, van rijden in de stad tot toeren over lange afstanden. Gehomologeerd als eerste montagebanden voor de Suzuki Burgman 650 scooter.

  Structuur

  Een radiale constructie om hoogwaardige prestaties te bereiken op het gebied van veilige sturing met een goede respons en puur comfort tijdens lange sporttoerdagen.

  Loopvlakrubber

  In het loopvlakrubber van de voorband wordt een zachte compound gebruikt om voor rijcomfort te zorgen. De achterband bestaat uit een duurzame compound die silica bevat om een uitstekende grip te bieden bij nat weer en tegelijkertijd slijtage tegen te gaan.

  Patroon

  Zowel lineaire als neutrale sturing wordt verbeterd door een agressief ribbenpatroon dat gebruikmaakt van een enkelvoudig profiel op het centrum van het loopvlak.

  Groeven

  Een geoptimaliseerde lay-out van de groeven in het middenpatroon van de voorband verbetert het contact. De groeven in het achterbandpatroon, van het middengebied tot de schouder, zijn geünifieerd over het hele loopvlak om neutrale en progressieve eigenschappen te bieden.


  € 130,80

  beschikbaar
  Prijzen zijn inclusief BTW en levering binnen Nederland
  Gratis levering*
  2 - 5 werkdagen levertijd**
  30 dagen retourbeleid
  Meer dan 1.000 montagepartners
  *Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
  **Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.