Bridgestone X 40 R

  X 40 R
  Bridgestone  X 40 R
  Bridgestone

  Geen terrein houdt u tegen

  Kracht en snelheid

  Ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en precisie in het zwaarste terrein. Nu kunt u zelf ervaren hoe opwindend echt terreinrijden is.

  Ongelooflijke respons

  De BattleCross X40 is ontworpen voor motocross op het hoogste niveau en heeft zich daar volop bewezen. Het revolutionaire loopvlakprofiel laat u kennismaken met de top op het gebied van off-road-prestaties.

  Flexibele prestaties

  Als uw route een onverwachte wending neemt, zorgt de BattleCross X40 voor een ongekende grip en wendbaarheid, op het moment dat u daar de meeste behoefte aan hebt.

  Duurzame constructie

  Zelfs het zwaarste terrein is geen partij voor de meest robuuste motocrossband van Bridgestone ooit, dankzij de nieuwste compounds en constructietechnieken.

  Grotere inzetbaarheid

  De betere tractie en de superieure grip voor en achter vergroten de inzetbaarheid van het vlaggenschip op motocrossbandengebied van Bridgestone op middelhard tot hard terrein.


  € 93,80

  beschikbaar
  Prijzen zijn inclusief BTW en levering binnen Nederland
  Gratis levering*
  2 - 5 werkdagen levertijd**
  30 dagen retourbeleid
  Meer dan 1.000 montagepartners
  *Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
  **Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.