Meer dan zwart en rond - wat is jouw motorband van het jaar 2020?

  Kies nu de motorband van het jaar en win!

  Of het nu gaat om Touring-sportmachines, Enduro of een gigantische Chopper, of het nu van Pirelli, Michelin of Mitas is, of het nu duur, middelmatig geprijsd of goedkoop is - optisch is zo'n motorband altijd eerst en vooral zwart en rond. Maar alleen een motorrijder weet hoeveel technologie er in het zwarte rubber zit en welk verschil de diverse eigenschappen en profielen maken. En niet elke band werkt hetzelfde voor elke bestuurder en op elke motor.

  Daarom willen we dat je ons vertelt: welke motorband is het meest overtuigend voor jou dit jaar en is jouw motorband van 2020?

  Stem nu op je favorieten en maak kans op vele prijzen!

  Deelnemen is de moeite waard: Win prijzen met een totale waarde van 1.500 EUR

  1. plaats: 1x 500 EUR POLO waardebon, inwisselbaar in lokale winkels of de online winkel
  2. plaats: 1x SENA 50S of 1x SENA 50R naar keuze
  3. plaats: 1x 200 EUR waardebon voor motorbandenmarkt.nl
  4. plaats: 1x Van Mell Bike Care Set
  5. - 10. plaats: 1x Van Mell Paintwork Finish

       Troostprijzen: 24x Van Mell Visor Protect

  Hoe je deelneemt aan de enquête zodat je kans maakt om te winnen:

  1. Stem hier tot 30.09.2020 voor je favorieten uit de verschillende categorieën
  2. Laat je voor- en achternaam en je e-mailadres achter, zodat we contact met je kunnen opnemen als je wint.
  3. Dat is alles. Nu zit je in de loterijtrekking en maak je kans op prijzen ter waarde van 1.500 EUR.

  Deelnameperiode is van 01.08.2020 tot 30.09.2020. Deelname buiten de promotieperiode komt niet in aanmerking voor de prijstrekking. Door deel te nemen aan de prijstrekking ga je akkoord met de voorwaarden voor deelname.


  We houden onze vingers gekruisd voor je en wensen je veel plezier met je motorband van het jaar!


  Voorwaarden voor deelname en gegevensbescherming:

  §1 Organisator/verantwoordelijke persoon

  De organisator van de wedstrijd is Delticom AG, Brühlstraße 11 in 30169 Hannover, als exploitant van de online winkels Autobandenmarkt.nl en Motorbandenmarkt.nl (hierna "organisator" genoemd).

  §2 Winst/prijs

  De prijzen zijn als volgt:

  1e plaats: 1x 500 EUR POLO waardebon, inwisselbaar in lokale winkels of de online winkel

  2e plaats: 1x SENA 50S of 1x SENA 50R naar keuze

  3e plaats: 1x 200 EUR waardebon voor motorbandenmarkt.nl/

  4e plaats: 1x Van Mell Bike Care Set

  5e tot 10e plaats: 1x Van Mell Paintwork Finish

  Troostprijzen: 24x Van Mell Visor Protect

  §3 Voorwaarden voor deelname aan de loterij

  Elke deelnemer die deelneemt aan de SurveyMonkey enquête tijdens de promotieperiode van 01.08.2020 tot 30.09.2020 en die in de laatste stap zijn/haar e-mailadres en voor- en achternaam opgeeft, kan winnen.

  Deelname is alleen mogelijk op eigen naam en beperkt tot natuurlijke personen, op voorwaarde dat ze niet juridisch incompetent zijn. Deelname door derden is niet toegestaan. De minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar. Een deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen. Meervoudige deelname is niet mogelijk.

  Een contante uitbetaling van de prijs of een uitwisseling is uitgesloten, zelfs in delen. De claim is niet overdraagbaar/toewijsbaar. Het doorverkopen van de vouchers aan derden is niet toegestaan. De vouchers zijn niet te combineren met andere kortingsacties en kunnen alleen worden ingewisseld in de buurtwinkels of in de online shop van POLO of in de online shop van Motorbandenmarkt.nl.

  §4 Implementatie en verwerking

  De deelnameperiode is het begin van de enquête op www.autobandenmarkt.nl en www.motorbandenmarkt.nl van 01.08.2020 om 00:00 uur tot 30.09.2020 om 23:59 uur. Gedurende deze periode kunnen in aanmerking komende deelnemers deelnemen aan de wedstrijd door bovenstaande informatie te verzenden (zie §3 voor details).

  De winnaars worden uit alle deelnemers willekeurig geselecteerd nadat de wedstrijd is voltooid met behulp van een computer en worden per e-mail door Delticom AG gemeld. Na kennisgeving van de prijs worden de adresgegevens van de winnaars opgevraagd met als doel de prijzen te verzenden. Als de betreffende winnaar niet binnen 1 week na kennisgeving van de prijs contact opneemt met Delticom AG, verloopt de claim op de prijs zonder vervanging.

  De prijzen worden verzonden naar het opgegeven adres van de respectieve winnaars.
  De gegevens aan de organisator moeten volledig zijn ontvangen in overeenstemming met de hierboven beschreven voorwaarden. Inzendingen die na de promotieperiode worden ontvangen, worden niet in aanmerking genomen.

  De organisator behoudt zich het recht voor om de verloting te allen tijde en zonder opgave van redenen te wijzigen, annuleren of beëindigen. Indien een dergelijke beëindiging wordt veroorzaakt door het gedrag van een deelnemer, in het bijzonder ook achteraf en/of met duidelijke afwezigheid van een deelnemingsintentie, kan de organisator individuele deelnemers uitsluiten (ook naderhand). De wijziging van de deelnamevoorwaarden en de beëindiging van de loterij worden door de organisator aangekondigd op de deelnemende Internetpresentatie en per e-mail.

  §5 Gegevensbescherming, wettelijke basis voor gegevensverwerking, voorschriften voor gegevensbescherming

  Delticom AG, Brühlstraße 11 in 30169 Hannover, is verantwoordelijk voor gegevensbescherming in de zin van art. 4 nr. 7 van de basisverordening EU-gegevensbescherming (DSGVO). U kunt onze functionaris voor gegevensbescherming bereiken via e-mail op datenschutz@delti.com of per post op het bovenstaande postadres: Trefwoord " Privacy Beleid".
  Wij verzamelen en verwerken de volgende persoonlijke gegevens om deel te nemen aan de wedstrijd, om de enquête uit te voeren en om u op de hoogte te stellen van uw winst:

  • Voor- en achternaam

  • E-mailadres

  Als de prijs bestaat uit een voucher, wordt deze ook per e-mail verzonden onder verwerking van bovenstaande persoonlijke gegevens. Als de prijs alleen per post/pakketdienst kan worden verzonden, worden de gegevens ook gebruikt om zowel de winnaar van de prijs als de winnaar op de hoogte te stellen.

  • Adresgegevens van de te op te vragen winnaars.

  We verzamelen en bewaren enquêtereacties voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld om reclameslogans te maken of om marketingcampagnes te plannen). Tijdens de opslagperiode van de antwoorden van deelnemers, is het technisch mogelijk, maar niet de bedoeling, om de antwoorden toe te wijzen aan de respectieve deelnemers. We trekken algemene conclusies uit de antwoorden.
  In verband met de uitvoering van deze wedstrijd worden de persoonlijke gegevens gedurende drie jaar vanaf het begin van het volgende jaar opgeslagen in overeenstemming met de wettelijke verjaringstermijnen (opslagcriterium). De toelaatbaarheid van opslag volgt uit Art. 6 par. 1 f) DSGVO ("legitiem belang"). Het is ons rechtmatig belang om de gegevens op te slaan voor juridische verdedigingsdoeleinden totdat het statuut van beperkingen voor mogelijke claims van de deelnemers van de wedstrijd is verlopen. Gegevensverwerking is beperkt tot verificatiedoeleinden.
  Deze enquête wordt beoordeeld door Survey Monkey Europe UC, 2e verdieping, 2 Shelbourne Buildings, Shelbourne Road, Dublin, Ierland.
  Tot slot ontvangt Delticom AG alleen de resultaten van de enquête. Survey Monkey zal de gegevens van de deelnemers als volgt behandelen namens Delticom AG:

  https://de.surveymonkey.com/mp/legal/privacy-policy/ (Privacy Beleid)

  https://de.surveymonkey.com/mp/legal/security/ (Veiligheidsrichtlijnen)

  U hebt gegevensbeschermingsrechten (de zogenaamde rechten van betrokkenen), in het bijzonder een recht van bezwaar tegen de bovengenoemde gegevensverwerking, recht op informatie en verwijdering. In deze context verwijst Delticom AG voor meer informatie naar de bijbehorende gegevensbeschermingsinformatie:

  https://www.motorbandenmarkt.nl/datenschutz

  §6 Aansprakelijkheid, software van derden

  Iedere aansprakelijkheid van Delticom AG is beperkt tot opzet en grove nalatigheid. Delticom AG is niet aansprakelijk voor manipulaties of interventies tijdens de verloting. Verwondingen aan het leven, lichaam en gezondheid zijn uitgesloten van deze uitsluiting van aansprakelijkheid.

  De exploitant is niet aansprakelijk voor problemen of technische storingen van telefoonnetwerken of telefoonverbindingen, online netwerksystemen, servers, leveranciers, computer hardware of software, e-mails en inschrijvingen die worden ontvangen als gevolg van technische problemen of overbelasting van het internet, het telefoonnetwerk of een website of een combinatie van bovenstaande gevallen. De exploitant is ook niet aansprakelijk voor schade aan hardware of software van de deelnemers, die werd veroorzaakt door de deelname aan de actie of het resultaat ervan. De exploitant is niet aansprakelijk voor gebreken of schade aan de prijs.

  §7 Uitsluiting van de loterij

  Medewerkers van Delticom AG, zijn dochterondernemingen en hun familieleden komen niet in aanmerking om deel te nemen.
  Juridisch regres is uitgesloten.

  §8 Diversen

  Mocht een bepaling van deze deelnemingsvoorwaarden geheel of gedeeltelijk ongeldig zijn of worden, dan heeft dit geen invloed op de geldigheid van de overige bepalingen. De ongeldige bepaling zal worden vervangen door de wettelijk toegestane bepaling die de economische betekenis en het doel van de ongeldige bepaling zo dicht mogelijk benadert. Hetzelfde geldt in het geval dat deze deelnemingsvoorwaarden een onbedoelde maas in de wet bevatten.
  Deelname aan de wedstrijd is uitsluitend onderworpen aan de hier vermelde voorwaarden.

  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.