Motorband van het jaar gezocht

  Motorband van het jaar 2019

  U heeft de keuze – Uw motorband van het jaar 2019

  Stem nu op uw favoriet en win geweldige prijzen

  Het motorseizoen is op volle snelheid - en dat geldt ook voor uw banden. U heeft toch al een paar kilometer op uw nieuwe banden gereden. Deze zomer willen we u laten weten wat uw favoriete band van het jaar is. Welke band heeft u het meest overtuigd? Welke band zal u zelfs onder moeilijke rijomstandigheden niet in de steek laten en u het meest laten genieten?

  Laat het ons weten, stem nu in onze enquête over de motorband van het jaar en maak kans op het winnen van topprijzen.

  U kunt kiezen uit veel verschillende banden uit alle categorieën - van Enduro tot racen en van Avon tot Pirelli.

  Het is de moeite waard om deel te nemen, omdat we onder alle deelnemers verloten:

  • 1 SENA Momentum Bluetooth integrale helm met een waarde van ongeveer 500 EUR
  • GoPro 7 inclusief helm houder met een waarde van ongeveer 500 EUR
  • 5 winkelvouchers ter waarde van elk 200 EUR

  Campagneperiode: 15 juli - 15 september 2019

  Zo werkt het:

  1. Stem op uw favoriete motorbanden 2019 onder Surveymonkey
  2. Vergeet niet uw e-mailadres en naam in te vullen aan het einde van de enquête.
  3. Klaar! U zit nu in de loterijpot en maakt kans om fantastische prijzen te winnen ter waarde van 2.000 euro.

  We duimen voor u en wensen u heel veel plezier met uw motorband van het jaar!


  Voorwaarden voor deelname en gegevensbescherming:

  §1 Organisator/verantwoordelijke persoon

  De organisator van de wedstrijd is Delticom AG, Brühlstraße 11 in 30169 Hannover, als exploitant van de online winkel Motorbandenmarkt.nl (hierna "Motorbandenmarkt.nl" genoemd).

  §2 Winst/prijs

  De prijzen zijn als volgt:

  • 1 SENA Momentum – Volgelaats Smart Motorhelm met Bluetooth ter waarde van ongeveer 500,00 EUR.
  • 1 GoPro 7 inclusief helm houder ter waarde van ongeveer 500,00 EUR.
  • 5 winkelvouchers, elk ter waarde van 200,00 EUR.

  Het doorverkopen van de vouchers aan derden is niet toegestaan. De vouchers kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingsacties en kunnen alleen worden ingewisseld in de online winkel van Motorbandenmarkt.nl.

  §3 Voorwaarden voor deelname aan de loterij

  Elke deelnemer die deelneemt aan de SurveyMonkey LINK enquête tijdens de promotieperiode van 15.07.2019 tot 15.09.2019 en die in de laatste stap zijn/haar e-mailadres en voor- en achternaam opgeeft, kan winnen.

  Deelname is alleen mogelijk op eigen naam en beperkt tot natuurlijke personen, op voorwaarde dat ze niet juridisch incompetent zijn. Deelname door derden is niet toegestaan. De minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar. Een deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen. Meervoudige deelname is niet mogelijk. Een contante uitbetaling van de prijs of een uitwisseling is uitgesloten, zelfs in delen. De claim is niet overdraagbaar/toewijsbaar.

  §4 Implementatie en verwerking

  De deelnameperiode is het begin van de enquête op www.motorbandenmarkt.nl van 15.07.2019 om 00:00 uur tot 15.09.2019 om 23:59 uur. Gedurende deze periode kunnen in aanmerking komende deelnemers deelnemen aan de wedstrijd door bovenstaande informatie te verzenden (zie §3 voor details).

  De winnaars worden uit alle deelnemers willekeurig geselecteerd nadat de wedstrijd is voltooid met behulp van een computer en worden per e-mail door Delticom AG gemeld. Na kennisgeving van de prijs worden de adresgegevens van de winnaars opgevraagd met als doel de prijzen te verzenden. Als de betreffende winnaar niet binnen 1 week na kennisgeving van de prijs contact opneemt met Delticom AG, verloopt de claim op de prijs zonder vervanging.

  De prijzen worden verzonden naar het opgegeven adres van de respectieve winnaars.

  De gegevens aan Motorbandenmarkt.nl moeten volledig zijn ontvangen in overeenstemming met de hierboven beschreven voorwaarden. Inzendingen die na de promotieperiode worden ontvangen, worden niet in aanmerking genomen.

  Motorbandenmarkt.nl behoudt zich het recht voor om de verloting te allen tijde en zonder opgave van redenen te wijzigen, annuleren of beëindigen. Indien een dergelijke beëindiging wordt veroorzaakt door het gedrag van een deelnemer, in het bijzonder ook achteraf en/of met duidelijke afwezigheid van een deelnemingsintentie, kan Motorbandenmarkt.nl individuele deelnemers uitsluiten (ook naderhand). De wijziging van de deelnamevoorwaarden en de beëindiging van de loterij worden door Motorbandenmarkt.nl aangekondigd op de deelnemende Internetpresentatie en per e-mail.

  §5 Gegevensbescherming, wettelijke basis voor gegevensverwerking, voorschriften voor gegevensbescherming

  Delticom AG, Brühlstraße 11 in 30169 Hannover, is verantwoordelijk voor gegevensbescherming in de zin van art. 4 nr. 7 van de basisverordening EU-gegevensbescherming (DSGVO). U kunt onze functionaris voor gegevensbescherming bereiken via e-mail op datenschutz@delti.com of per post op het bovenstaande postadres: Trefwoord " Privacy Beleid".

  Wij verzamelen en verwerken de volgende persoonlijke gegevens om deel te nemen aan de wedstrijd, om de enquête uit te voeren en om u op de hoogte te stellen van uw winst:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres

  Als de prijs bestaat uit een voucher, wordt deze ook per e-mail verzonden onder verwerking van bovenstaande persoonlijke gegevens. Als de prijs alleen per post/pakketdienst kan worden verzonden, worden de gegevens ook gebruikt om zowel de winnaar van de prijs als de winnaar op de hoogte te stellen.

  • Adresgegevens van de te op te vragen winnaars.

  Deze worden verzameld en verwerkt met het oog op winstoverdracht.
  De wettelijke basis voor alle gegevensverwerking is Art. 6 Par. 1 b) DSGVO ("uitvoering van het contract"). Wij verwerken de persoonlijke gegevens ten behoeve van loterijregistratie, uitvoering en verwerking.

  We verzamelen en bewaren enquêtereacties voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld om reclameslogans te maken of om marketingcampagnes te plannen). Tijdens de opslagperiode van de antwoorden van deelnemers, is het technisch mogelijk, maar niet de bedoeling, om de antwoorden toe te wijzen aan de respectieve deelnemers. We trekken algemene conclusies uit de antwoorden.

  In verband met de uitvoering van deze wedstrijd worden de persoonlijke gegevens gedurende drie jaar vanaf het begin van het volgende jaar opgeslagen in overeenstemming met de wettelijke verjaringstermijnen (opslagcriterium). De toelaatbaarheid van opslag volgt uit Art. 6 par. 1 f) DSGVO ("legitiem belang"). Het is ons rechtmatig belang om de gegevens op te slaan voor juridische verdedigingsdoeleinden totdat het statuut van beperkingen voor mogelijke claims van de deelnemers van de wedstrijd is verlopen. Gegevensverwerking is beperkt tot verificatiedoeleinden. Deze enquête wordt beoordeeld door Survey Monkey Europe UC, 2e verdieping, 2 Shelbourne Buildings, Shelbourne Road, Dublin, Ierland.

  Tot slot ontvangt Delticom AG alleen de resultaten van de enquête. Survey Monkey zal de gegevens van de deelnemers als volgt behandelen namens Delticom AG:

  https://nl.surveymonkey.com/mp/legal/privacy-policy/ (Privacy Beleid)

  https://nl.surveymonkey.com/mp/legal/security/ (Veiligheidsrichtlijnen)

  U hebt gegevensbeschermingsrechten (de zogenaamde rechten van betrokkenen), in het bijzonder een recht van bezwaar tegen de bovengenoemde gegevensverwerking, recht op informatie en verwijdering. In deze context verwijst Delticom AG voor meer informatie naar de bijbehorende gegevensbeschermingsinformatie: https://www.motorbandenmarkt.nl/datenschutz

  §6 Aansprakelijkheid, software van derden

  Iedere aansprakelijkheid van Delticom AG is beperkt tot opzet en grove nalatigheid. Delticom AG is niet aansprakelijk voor manipulaties of interventies tijdens de verloting. Verwondingen aan het leven, lichaam en gezondheid zijn uitgesloten van deze uitsluiting van aansprakelijkheid.

  De exploitant is niet aansprakelijk voor problemen of technische storingen van telefoonnetwerken of telefoonverbindingen, online netwerksystemen, servers, leveranciers, computer hardware of software, e-mails en inschrijvingen die worden ontvangen als gevolg van technische problemen of overbelasting van het internet, het telefoonnetwerk of een website of een combinatie van bovenstaande gevallen. De exploitant is ook niet aansprakelijk voor schade aan hardware of software van de deelnemers, die werd veroorzaakt door de deelname aan de actie of het resultaat ervan. De exploitant is niet aansprakelijk voor gebreken of schade aan de prijs.

  §7 Uitsluiting van de loterij

  Medewerkers van Delticom AG, zijn dochterondernemingen en hun familieleden komen niet in aanmerking om deel te nemen. Juridisch regres is uitgesloten.

  §8 Diversen

  Mocht een bepaling van deze deelnemingsvoorwaarden geheel of gedeeltelijk ongeldig zijn of worden, dan heeft dit geen invloed op de geldigheid van de overige bepalingen. De ongeldige bepaling zal worden vervangen door de wettelijk toegestane bepaling die de economische betekenis en het doel van de ongeldige bepaling zo dicht mogelijk benadert. Hetzelfde geldt in het geval dat deze deelnemingsvoorwaarden een onbedoelde maas in de wet bevatten.

  Deelname aan de wedstrijd is uitsluitend onderworpen aan de hier vermelde voorwaarden.

  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.