Distinguished Gentleman's Ride 2019

  Samen onderweg voor de mannelijke gezondheid


  Al 7 jaar lang komen bikers van over de hele wereld samen en trekken hun mooiste kleding aan om sponsorgeld te verzamelen voor de algemene strijd tegen prostaatkanker en voor een verhoogd bewustzijn van de mentale gezondheid bij mannen.
  Bij de Distinguished Gentleman's Ride dit jaar op 29 september moet zo in het totaal 7 miljoen Amerikaanse Dollar voor het goede doel worden verzameld.
  Wij van Motorbandenmarkt.nl steunen dit leuke project ook dit jaar opnieuw en willen JOU aanzetten om mee te doen!

  Sinds de eerste Distinguished Gentlemen‘s Ride in 2012 zijn fangemeentes en het aantal deelnemers steeds verder gegroeid. Dit jaar verwachten de organisatoren het wereldwijd uniek deelnemersaantal van 120.000 bikers, die in meer dan 650 steden in 100 verschillende landen met hun bikes in hun mooiste tweed en hun custom- of classicbike onderweg zijn om de projecten ter bestrijding van prostaatkanker en inzake mannelijke gezondheid te steunen. Op 29 september zijn de bikers dit jaar overal ter wereld onderweg en willen zo aanmoedigen om te sponsoren.

  Ook jij kan de Distinguished Gentleman‘s Ride 2019 steunen door ofwel aan een van de vele ‘rides‘ zelf deel te nemen en zo geld te verzamelen ofwel door zelf geld te schenken.


  Motorbandenmarkt steunt DGR

  Dit jaar steunen we in Nederland de ritten in volgende steden:

  • Amsterdam (www.gentlemansride.com/rides/the+netherlands/amsterdam)
  • Rotterdam (www.gentlemansride.com/rides/the+netherlands/rotterdam)

  International:


  Samen met Metzeler doen we er zelfs nog een schepje bovenop! In elke stad waarin we een ride sponsoren, krijgt die chauffeur met het hoogste ingezamelde bedrag van ons een set (voor- en achterbanden) Metzeler banden als extra aanzet gratis geschonken!   

  Alle info omtrent DGR

  Meer over Distinguished Gentleman's Ride vind je op de website www.gentlemansride.com(informatie, aanmelding, evenementplaatsen en mogelijkheden tot giften).

  We hopen op je steun en bedanken alle sponsors en deelnemers!

  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.