Veelgestelde vragen

  1. Hebt u prijslijsten voor handelaren?
  2. Waar kan ik me bij u als montage partner aanmelden?
  3. Waar kan ik mijn gegevens als montage partner en de prijzen aanpassen?
  1. Hebt u prijslijsten voor handelaren?

   Om als handelaar of garage van onze gunstige condities te profiteren moet u in het bezit zijn van een bedrijfsvergunning. Aanmelden kunt u zich op www.probanden.nl. U kunt hiervoor op "Aanmelden" klikken en dan op "hier aanmelden". Nadat u de Algemene Voorwaarden hebt gelezen en geaccepteerd hebt, kunt u het getoonde formulier invullen en naar ons sturen.Na 7 werkdagen ontvangt u uw persoonlijk wachtwoord waarmee u op onze internetpagina www.probanden.nl kunt inloggen.  2. Waar kan ik me bij u als montage partner aanmelden?

   Wij hebben twee internetpagina's die voor u als montage partner maar ook als handelaar interessant kunnen zijn. Op Aanmelden kunt u zich als montage partner laten registreren. U wordt dan gratis in onze zoekmachine als montage partner opgenomen. Om als handelaar of garage van onze gunstige condities te profiteren moet u in het bezit zijn van een bedrijfsvergunning. Aanmelden kunt u zich op www.probanden.nl. U moet er wel rekening meehouden dat u door de hoeveelheid aanvragen rekening moet houden met een verwerkingsduur van 7 werkdagen.  3. Waar kan ik mijn gegevens als montage partner en de prijzen aanpassen?

   Hier kunt u de gegevens van uw garage ieder ogenblik veranderen en aanvullen. Houdt u daarbij het volgende voor ogen:
   Hoe completer en veelzeggender uw profiel is,hoe meer klanten u zullen contacteren. Uw toegangsgegevens hebt u  reeds na het registreren als montagepartner van ons per e-mail ontvangen. Mocht u problemen bij het inloggen ondervinden kunt u zich per e-mail wenden aan: montage-nl@delti.com  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.