Veelgestelde vragen

  Vragen met betrekking tot Delticom AG

  Waarom is Delticom zo goedkoop?

  Waarom is Delticom zo goedkoop?

  Hiertoe willen we de ADAC eventjes aanhalen, die over de prijzen van banden het volgende schrijft:
  "De in de lijst aangegeven prijzen voor banden (zonder uitbalanceren en montage) werd door de "Stiftung Warentest" gedurende een overregionale enquete opgesteld. (...) Het zijn slechts aanwijzingen, want de prijs voor een bepaalde band kan van handelaar tot handelaar varieeren.
  De reden: de producenten van banden verkopen hun produkten in de handel aan zeer verschillende prijzen. Faktoren zoals bestelhoeveelheid of tijdstip van de bestelling hebben direkt invloed op de inkoopprijs van de handelaar. En hij moet dan zijn verkoopprijs economisch calculeren.
  We willen hier nog het volgende aan toevoegen.  Op basis van onze internationale contacten kunnen wij in interessantere hoeveelheden en tegen attraktieve condities inkopen. Doordat wij tevens onze procedures door het gebruik van het internet toenemend kunnen automatiseren,  besparen we nog veel onkosten. Deze voordelen geven we in de vorm van lage prijzen aan onze klanten door.

  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.